Kriis Lakersis: Bryant käskis Gasolil «Suure poisi püksid» jalga tõmmata

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant ja Pau Gasol.
Kobe Bryant ja Pau Gasol. Foto: SCANPIX

Los Angeles Lakersi korvpalliklubil on rasked ajad, sest staaridest kubisev meeskond pole suutnud näidata mängu, mida neilt hooaja hakul oodati.

Kui meeskonna liider Kobe Bryant on jätkuvalt Lakersi suurim skooritegija, siis tema kauaaegne meeskonnakaaslane Pau Gasol pole suutnud uue peatreeneri juhendamisel oma mängu leida ja veedab üha rohkem aega vahetusmeeste pingil.

Viimases mängujärgses intervjuus ütles Bryant hispaanlasest keskmängija kohta, et too peab end kokku võtma. «Tõmba oma «Suure poisi püksid» jalga,» rääkis Bryant. «Kohane uue mängujoonisega ja ära virise.»

«Ta peab lihtsalt paremini mängima hakkama. Praegu oleme aeglased ja mängus jääb puudu atleetlikkusest,» kommenteeris olukorda peatreener Mike D´Antoni. «Olen Pauga piisavalt kaua koos mänginud ja tean, kuidas temaga käituda,» lisas Bryant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles