Negatiivse rekordi teinud City peatreener: saamegi nüüd liigale keskenduda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Mancini.
Roberto Mancini. Foto: SCANPIX

Eile õhtul Euroopa jalgpalli meistrite liigas 0:1 Dortmundile kaotanud ja ainsagi võiduta alagrupi viimase kohaga lõpetanud Manchester City peatreener Roberto Mancini leidis läbikukkumises ka midagi positiivset.

Vaid kolm punkti ja ei ainsatki võitu kogunud City tulemus märgib Inglismaa klubide läbi aegade halvimat esitust Meistrite liigas – seni oli kehvim Blackburn Rovers, kes hooajal 1995-96 pidi leppima nelja punktiga. Euromängud tänavuseks hooajaks lõpetanud City juhendaja Roberto Mancini sõnul oli selline tulemus pettumus, kuid aitab meeskonnal keskenduda liigatiitli kaitsmisele. «Alagrupi kolmas koht ja pääs Euroopa liigasse olid meie eesmärgid. Tahtsime võita,» kinnitas Mancini BBCle pärast mängu.

«Mullu esinesime paremini, seekord oli meil väga raske alagrupp. Aga mõistagi aitab Euroopa liigas eemalejäämine meil koduliigas võitu püüda,» lisas itaallane. Hetkel on City koduliigas teisel kohal, jäädes liidrist Manchester Unitedist maha kolme punktiga. Pühapäeval kohtuvad kaks esimest City koduväljakul omavahel. «On tähtis, et mõtleksime nüüd vaid sellele kohtumisele,» rõhutas Mancini. «Meil on viis päeva aega jõuvarusid koguda. Kindlasti tuleb raske mäng.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles