Benitez: Torres on hea, kuna lööb trennis väravaid ja oskab nurgalööke kaitsta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Benitez (paremal) ja Fernando Torres.
Rafael Benitez (paremal) ja Fernando Torres. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea ajutine peatreener Rafael Benitez kaitses taas Fernando Torrest, kuid tegi seda pisut kummaliste argumentidega – nimelt tõestavat Torrese jätkuvat klassi see, et ta lööb trennis palju väravaid ja oskab nurgalöökide ajal hästi kaitsetööd teha.

50 miljoni naela eest Chelseasse toodud Torres ei ole palli väravasse saanud alates 7. Novembrist ning Benitezt sundis sõna võtma endise Manchester Unitedi kaitsja ja praeguse Sky teleeksperdi Gary Neville’i arvamus, nagu ei usaldaks Chelsea ülejäänud mängijad enam Torrest. «Loeb see, mida ma treenerina mängus ja trennis näen, ning Fernando teeb seal tublit tööd. Ta lööb trennis palju väravaid, aga asi pole ainult selles. Ma ei tea, kas Gary Neville on leidnud võimaluse meie vastu antud nurgalööke analüüsida, aga Fernando on suurepärane,» sõnas Benitez.

«Ta on mitu korda palle ise puhtaks löönud, seejärel aga võidab ta kahevõitlusi, sest on õhus hea. Ta on ründaja, aga abistab meeskonda. Ma ei vaadanud Gary analüüsi, aga Fernando on suurepärane mängija ja meeskonnakaaslased teavad seda. Võin 200 korda telekast meie mänge vaadata ja mul on ikka õigus,» teatas Benitez.

Chelsea vajab täna Meistrite liiga alagrupist edasipääsuks võitu Nordsjællandi üle ning peab samal ajal lootma, et Donetski Šahtar alistab koduväljakul Torino Juventuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles