Varrak: poolaja kaotusega Pärnule ei saa rahul olla

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak Foto: Sille Annuk

Kalev/Cramo korvpallimeeskond alistas Balti liiga arvestuses võõrsil KK Pärnu 73:60 ja kindlustas oma alagrupis teist kohta. «Kalev/Cramo ei saa rahul olla, kui kaotab Pärnule poolaja kümne punktiga,» nentis Kalevi peatreener Alar Varrak, kes on koos abi­treener Martin Müürsepaga juba paar nädalat Kalevi mängupilti parandanud.

«Need asjad, mida oleme juurutanud, iseenesest toimivad, kuid pärast sellist mängu…» nentis Varrak. «Alguses polnud viga, kuid teise veerand­aja lõpus ei saanud me kuidagi sisse, Pärnu vastas aga kiirrünnakutega.»

Kalevi poolel hoidsid mängu üleval tsenter Bamba Fall ja mängujuht Tanel Sokk. Samas piirdusid kaks ameeriklast – Ty Abbott ja Keith McLeod – sootuks nulliga.

«Abbott pole meie meeskonnas veel ennast leidnud. Esimesel poolajal oli ta ebakindel ja pärast ei julgenud ma teda kasutadagi. McLeodi kohta pole tegelikult midagi halba öelda, ta püüdis küll ja võitles korralikult. Tõsi, mõned oma visked oleks ta võinud muidugi sisse panna,» hindas ta NBA kogemusega leegionäri kahvatut panust.

Kalevi poolel ei teinud kaasa ameeriklasest keskmängija Frank Elegar ja tagamees Martin Dorbek. Elegari segab jalavalu ning tohtrid soovitasid anda talle mõned päevad puhkust. Dorbek on valutavate põlvede tõttu olnud eemal juba kaks nädalat.

Ta üritas korra juba platsile naasta, kuid tegi seda ilmselt liiga vara. Nüüd on kokkulepe, et ta naaseb treeningutele reedel.

Korvpall

Balti liiga

KK Pärnu – Kalev/Cramo 60:73

Pärnu: Raadik 19, 15 lp, Raap 17, Matulionis 8, Evart 5, Härmasalu 3, Siigur 3, Suija 3, Peciukevicius 2.

Kalev: Fall 17, 11 lp, Wilkinson 16, Sokk 14, 8 rs, Škele 9, Dorbek 7, Keerles 6, Arbet 4. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles