Olümpiapronks Aleksei Budõlin liitus rannajalgpallikoondisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Budõlin.
Aleksei Budõlin. Foto: Kalev Lilleorg / SL Õhtuleht.

Eesti rannajalgpallikoondise ettevalmistusega MM-valikmängudeks on liitunud judo olümpiapronks Aleksei Budõlin.

«Rääkides Budõlinist, siis näeme just tema kogemustest ja teadmistest suurt kasu rannajalgpalli mängijate arendamisel. Kiirus, vastupidavus, hea koordinatsioon, need on omadused, mida nii judos, kui ka rannajalgpallis vaja läheb,» kommenteeris koondise peatreener Kert Haavistu «Koondise valmistumine valikmängudeks on tänavu tunduvalt professionaalsemaks muutunud. Esmakordselt on ettevalmistusse kaasatud lisaks jalgpalliasjatundjatele ka mitmed teiste alade spetsialistid.»

FIFA rannajalgpalli MM-valikturniir toimub 7.-14. juunini Hispaanias Valencias. Valikturniiri viis parimat meeskonda tagavad endale koha FIFA MM-finaalturniirile, mis toimub 16.-22. novembrini Dubais.

Eesti rannajalgpallikoondis lõpetas eelmise aasta Euroopa edetabelis 15. kohal ning algaval valikturniiril on koondise eesmärk pääseda alagrupist edasi play-off mängudele. Koondise valikturniiri vastased selguvad maikuus, kui toimub alagruppide loosimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles