Laitse rallipargi avamisel võib näha maailmaklassi sõitjaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Murakas mullusel talirallil.
Margus Murakas mullusel talirallil. Foto: Pille Russi

30. mail avatakse Laitse rallipark ning seoses suure avapeoga sõidetakse esimest korda ka rallisprindi võistlus – LaitseRallyPark Grand Prix 2009.

Rallisprindis osalevad Eesti rallimaastiku parimad sõitjad. Kokku on kutsetega sprindile oodata 30 osavõtjat. Oma tulekust on märku andnud Margus Murakas, Egon Kaur, Arvo Ojaperv, Viljar Ventsel, Einar Laipaik.

Laitse rallipargi turundusjuhi Priit Koigi sõnul on võistlejate nimekiri väga aukartust äratav. Praegu veel kõikide nimesid ei saa avalikustada, aga oodata on maailmaklassi tegijaid. Lisaks toonitab Koik, et paarisrada on publikule huvitav jälgida, kuna võistlus toimub rahva ees ning terve ring on kohapealt jälgitav. Rallisprint sõidetakse kahes voorus.
Võistlust sõidetakse kokku neljas erinevas klassis- esi, -taga ja nelikveolised.

Neljanda klassina astuvad esimest korda koos rallisõitjatega võistlustulle ka Eesti parimad popstaarid.
Praeguseks on oma tulekut kinnitanud äsja Keskerakonda astunud Mikk Saar, raadiodiskor ja A-Rühma liige Kaarel Kose ja Eesti esiräppar Cool D.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles