Video: Kaupo Arro alustas maailma poksiliigas võidukalt

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Arro (paremal).
Kaupo Arro (paremal). Foto: Lionhearts

Hiljuti Suurbritannia klubi Lionheartsi ridadesse siirdunud Rapla poksiklubi kasvandik Kaupo Arro pidas eile õhtul oma esimese matši profiliigas WSB, kus alistas USA Knockoutsi poksija Jeffrey Campi.

Camp oli teises raundis sunnitud kulmuvigastuse tõttu matši katkestama. Kuni katkestamiseni oli Arro matšis domineerivam osapool ning teenis võidu kõigi kohtunike otsusega.

Esimeses raundis tabas Arro vastast mitu korda vasaku küljelöögiga. Raundi lõpupoole põrkasid Arro rünnakul mõlema poksija pead kokku ning Camp sai endale sügava haava parema kulmu peale.

Teises raundis tabas Arro mitu korda vasaku küljehaagiga veritseva kulmu pihta, kuni võistluste doktor otsustas tugeva kulmuveritsuse tõttu matši katkestada. Punktikohtunikud nägid mõlemas raundis Arrot paremana ning ringikohtunik Allan Roos Soomest tõstis võidu märgiks üles Kaupo Arro käe.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles