Pildid: Balotelli jõudis Milanosse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa jalgpalliklubist Manchester Cityst oma kodumaale AC Milani ridadesse mängima siirduv ründaja Mario Balotelli jõudis täna Milanosse. Pildil surub ta kätt klubi asepresidendi Adriano Gallianiga.
Inglismaa jalgpalliklubist Manchester Cityst oma kodumaale AC Milani ridadesse mängima siirduv ründaja Mario Balotelli jõudis täna Milanosse. Pildil surub ta kätt klubi asepresidendi Adriano Gallianiga. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubist Manchester Cityst oma kodumaale AC Milani ridadesse mängima siirduv ründaja Mario Balotelli jõudis täna Milanosse.

Milan maksab Balotelli eest 25 miljonit eurot ning meeskonna teatel sõlmitakse ründajaga nelja ja poole aasta pikkune kontraht, esmalt tuleb Balotellil aga Milanos läbida meditsiiniline test.

22-aastane Balotelli liitus Cityga 2010. aasta suvel ning enne seda kuulus ta Milano Interi ridadesse. City eest pidas Balotelli kokku 80 kohtumist ja lõi selle ajaga 30 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles