UEFA määras Laziole fännide rassistliku käitumise eest hiigeltrahvi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lazio fännide poliitiline loosung mängul Tottenhami vastu.
Lazio fännide poliitiline loosung mängul Tottenhami vastu. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalliklubi Lazio sai UEFA käest koguni 140 000 euro suuruse rahatrahvi fännide rassistliku käitumise eest mängudes NK Maribori ja Tottenhamiga. Järgmisele samalaadsele rikkumisele järgneb aga karistuseks kodumängude pidamine tühjade tribüünide ees.

Esimene, 50 000 eurone, trahvikviitung tuli Laziole detsembris Euroopa Liigas peetud kohtumise eest Maribori vastu, kus fännid röökisid rassistlikke solvanguid ja põletasid pürotehnikat, kirjutab ERR Sport.

90 000 eurone trahv pandi sinna otsa erinevate sündmuste eest, mis eelnesid ja järgnesid novembris peetud mängule Tottenhamiga.

Samas määrati rahatrahvid ka Tottenhamile ja Mariborile, kui Inglise klubi peab kukrut kergendama 10 000 euro väärtuses, kuna nende fännid osalesid staadionil rüselustes ning Sloveenia meeskond maksab 17 000 eurot Lazio mängus esinenud organisatoorsete puuduste tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles