Andres Raja teeb tippspordiga lõpparve

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Raja Tallinna mitmevõistlusel.
Andres Raja Tallinna mitmevõistlusel. Foto: Mihkel Maripuu

Täna Tallinnas rahvusvahelise seitsmevõistluse 7. kohaga lõpetanud Andres Raja teatas pärast võistlust, et loobub tippspordist.

30-aastane Raja tõi üheks loobumise põhjuseks vigastused. «Mul on paaril viimasel aastal olnud palju vigastusi. Mõned neist on olnud väiksemad, millele ei ole võib-olla isegi jälile saanud, aga eelmisel aastal oli mul ka kaks põlveoperatsiooni,» selgitas kergejõustiklane Õhtulehele.

Raja lisas, et ta jätkab võistlemist väiksematel võistlustel, aga tippsporti enam kindlasti ei tee.

Raja isiklik rekord kümnevõistluses on 2009. aasta Berliini MMil kogutud 8119 punkti, mis andis talle toona 15. koha, samal kohal lõpetas Raja ka 2011. aasta MMil Daegus. 2008. aasta Pekingi olümpial sai ta 13. koha, mullusel Londoni olümpial ta ei võistelnud. EMil on Raja parimaks tulemuseks 2010. aastal saadud 10. koht.

Seitsmevõistluses on Raja tippmark kaks aastat tagasi Tallinnas kogutud 6114 punkti, parimaks tulemuseks on 2008. aasta sise-MMi 6. koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles