Video: Kuno Tehva näeb Kimbaloulas nii abi kui ka võimalikku tuluallikat

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuno Tehva
Kuno Tehva Foto: Peeter Langovits

Eesti valitseva jalgpallimeistri Nõmme Kalju president Kuno Tehva lausus klubi videokanalile antud intervjuus, et uusim leegionär Allan Kimbaloula võib olla klubile kasuks nii algaval hooajal mänguväljakul kui ka tulevikus Kaljust korralikku rahasumma eest järgmisesse klubisse liikudes.

«Natuke oli vedamist, aga ju me jätsime siis Allanile, tema vanematele ja agendile hea mulje. Meie plaanid olid neile meelt mööda ja see saigi tema valikute juures otsustavaks. Tema taust jalgpallurina on paljulubav – Prantsusmaa tippklubis üles kasvanud jalgpallur on juba oma CVlt atraktiivne nii Eestis kui mujal,» ütles Tehva, kes tunnistas, et mingil määral mõeldakse Kimbaloula puhul ka tema edasimüügiväärtusele.

«Ma loodan, et kui me teeme omalt poolt kõik hästi, siis see tähendab ka võimalikku mängija üleminekut suuremasse klubisse, mis võib klubile tulu tuua,» lausus Tehva, kuid kinnitas, et Kalju eesmärk on siiski platsil tulemusi näidata, mitte keskenduda mängijate vahendamisele.

«Me otseselt raha peale praegu küll ei mõtle, pigem mõtleme tuleviku peale ja üritame komplekteerida meeskonda selliselt, et ta oleks meil mõne aasta perspektiiviga kokku pandud. Tegemist on klubi spordipoliitikaga tervikuna, mis on viimase aasta-kahe jooksul oluliselt muutnud. Hea õnne puhul me võime kindlasti ka tulu teenida, aga see pole eesmärk omaette,» lausus Tehva.

Meeskond ei ole aga veel päris lõplikult komplekteeritud. «Meil on kindlasti plaanis kaks mängijat juurde võtta ja need peaksid kontseptsiooni kohaselt olema Eesti mängijad. Kes nad täpselt on – meil on mitmeid mõtteid, mitmeid valikuid ja ma loodan, et mõni nendest tuleb, aga ma ei saa veel neid nimesid avalikustada,» märkis Tehva.

Lisaks selgitas Tehva gambialase George Cole'i lahkumise põhjuseid ning avaldas ka, mis tulevik ootab ees Tanel Meltsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles