British Lionheartsi treener: Arro väärinuks võitu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Arro (paremal).
Kaupo Arro (paremal). Foto: Lionhearts

Saksamaal Hannoveris 23. veebruaril toimunud Maailma Poksiliiga WSB kohtumisel võitis German Eagles eestlase Kaupo Arro koduklubi British Lionheartsi skooriga 5-0.

Arro oli kohtumises Stefan Härteliga küll domineerivam osapool, kuid kohtunikud eelisasid anda 5-raundises kohtumises võidu Härtelile. Viimases raundis pani Arro oma vastase mitmel korral vaaruma tugeva parema otselöögiga ja vasaku küljelöögiga, kuid Härtel pidas lõpuni vastu.

Lionheartsi peatreeneri Dave Alloway, kes on ühtlasi ka Londoni Olümpial kolm kulda võitnud Suurbritannia poksikoondise peatreener, kohtunikega otsusega ei nõustunud. «Selles matšis pidanuks võit kuuluma meile, Arro tegi ringis head tööd,» kommenteeris Alloway rahulolematult kohtunike otsust.

Maailma poksiliigaga Jaanuaris liitunud Kaupo Arro on viie nädala jooksul pidanud maha kolm viieraundilist kohtumist, millest võitnud ühe ja kaotanud kaks. Kaotused on tulnud Londoni Olümpial pronksi võitnud Vincenzo Magniacaprele ja kaheksa hulka tulnud Härtelile.

British Lionhearts on kindlustanud endale koha Maailma Poksiliiga veerandfinaali, mis saavad alguse 23.märtsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles