MM-sarja liider Krestinov: juhtus olema vaba nädalavahetus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov.
Gert Krestinov. Foto: Apico Ansatech Kawasaki

Täna Hollandis, Valkenswaardis sõidetud motokrossi MM-etapil oli stardis hulgaliselt Eesti sõitjaid. Parima tulemuse, MX3 klassi etapivõidu, sõitis välja Gert Krestinov, kellele on see teiseks MM-sarja etapivõiduks ja ühtlasi on Krestinov nüüd MX3 klassis MM-sarja liider.

«Eilne kvalifikatsiooni võit andis kindlust, et vajalik kiirus on olemas. Sest meie eesmärk oli siia tulles etapivõit. Täna hommikul oli väike üllatus, kui rada oli jääs. Liivaraja asemel oli sõit nagu Põhja-Hispaanias kõval rajal,» rääkis Krestinov.

Kuna eestlasel on algavaks hooajaks leping Briti tiimiga, siis seetõttu peab ta osalema sealsetel meistrivõistlustel. «Mul on leping tiimiga, kes osaleb Inglismaa meistrivõistlustel. Seekord oli mul vaba nädalavahetus ja seeõttu tulin ka võistlema. Eks räägin toetajatega ja vaatan, mis edasi saab,»rääkis Krestinov.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles