Peatreener Benitez: Chelsea hooaeg on olnud suurepärane

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Benitez
Rafael Benitez Foto: SCANPIX

FA karikasarjas Manchester Unitedi välja lülitanud Londoni Chelsea peatreeneri Rafael Benitezi arvates on klubi senine hooaeg korda läinud.

«Hooaeg on suurepärane, kuid võib kujuneda veel paremaks. Esimeses mängus Old Traffordil pingutasime maksimaalselt ja lõpuks tasus see ära,» ütles Benitez, kelle meeskond pärast võõrsil saadud 2:2 viiki alistas kodus Unitedi 1:0. «United on väga hea meeskond, kuid meil oli üks või kaks võimalust, et eduseis kindlamaks muuta. Ka neil oli võimalusi, kuid meie väärisime edasipääsu.»

Hispaanlast kritiseeriti algselt, et ta tegi pärast liigas saadud 1:2 kaotust Southamptonilt liiga palju vahetusi, kuid nüüd tasusid need ära. Benitez selgitas oma rotatsioonipoliitikat tiheda mängugraafikuga – 16 päeva jooksul pidi klubi mängima kuus matši.

«Enne koondisemänge kohtusime Unitedi, Bukaresti Steua ja West Hamiga. Olime pärast neid kohtumisi maailma parim meeskond. Siis kaotasime Southamptonile ja olime ühtäkki maailma kõige halvem meeskond,» viskas Benitez kivi ajakirjanike aeda.

«Meie prioriteet on endiselt Premier League'is saada vähemalt neljas koht, kuid tahame igas sarjas edu saavutada,» lisas Benitez lõpetuseks.

FA karikasarja poolfinaalis kohtub Chelsea Manchester City'ga. Inglismaa liigas asutakse hetkel 55 punktiga neljandal kohal. Chelsea püsib konkurentsis ka Euroopa liigas, kus veerandfinaalis tuleb vastamisi minna Kaasani Rubiniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles