Thriller-video: Milano Inter andis suure eduseisu käest

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano Interi mängijad.
Milano Interi mängijad. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalliliiga eilsetest kohtumistest teenis auga kõige põnevama nime endale Milano Interi ja Atalanta vastasseis.

Sel hooajal veel meistrite liiga kohale tõusta lootev Inter juhtis veel 65. minutiks 3:1 ja kõik näis kulgevalt õlitatult. Ometi leiti end juba 12 minuti pärast kaotusseisust. Nimelt kostitas argentiinlane German Denis Interit lühikese aja jooksul kolme väravaga ning šokeeritud Interi mehed ei tulnudki enam august välja.

Teised eilsed kohtumised:

Fiorentina – AC Milan 2:2

Catania – Cagliari 0:0

Sampdoria – Palermo 1:3

Siena – Parma 0:0

Udinese – Chievo 3:1

Napoli – Genoa 2:0

Serie A liigatabeli kõige teravamas tipus näib 31 vooru järel kõik selge olevat, sest Torino Juventus (71 punkti) edestab teisel kohal olevat Napolit üheksa punktiga. Viimasel Meistrite liigasse viival kohal ehk kolmandal kohal asub hetkel AC Milan (58 punkti), neljas on Fiorentina (52), viies-kuues on Milano Inter ja Roma Lazio (50). Seitsmendal kohal asub hetkel AS Roma.

Kogu liigatabelit vaata SIIT.

Täna õhtul lähevad viimases 31. vooru mängus pealinna derby's vastamisi AS Roma ja Rooma Lazio.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles