Messi: Barca väärib Meistrite liiga võitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona tähtmängija Lionel Messi
Barcelona tähtmängija Lionel Messi Foto: Reuters / Scanpix

FC Barcelona argentiinlasest superstaar Lionel Messi usub, et jalgpallifännid imetlevad tema meeskonda. Barcelona mängib Manchester United'i vastu järgmisel nädalal Roomas ja kui nad võidavad, siis saab nendest esimene Hispaania meeskond, kes on võitnud ühel hooajal kolm suurt karikat.

Ajalehele AS antud intervjuus küsiti Messilt, miks tema arvab, mis põhjusel peaks just Barcelona Meistrite Liiga võitma, vahendab soccernet.

«Fännid imetlevad, kuidas me oleme terve aasta jooksul mänginud, ja me oleme autasu ära teeninud. Kui me mängime nii, omades palli ja luues võimalusi, on see palju lihtsam. Pole tähtis, kes värava lööb, see teeb meid kõiki õnnelikuks,» vastas ta.

«Kui me mängime nii, nagu me oleme terve aasta mänginud, siis on meil head võimalused võitmiseks. Neil on meiega väga sarnane mängustiil, palli omades mängimine. Nad teavad, kuidas kiirust enda kasuks ära kasutada ning nad on ohtlikud,» jagus Messil kiidusõnu ka vastasmeeskonna kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles