Manchester Unitedi pikaaegne peatreener Sir Alex Ferguson võib ootamatult erru minna

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson. Foto: SCANPIX

Inglismaa ajaleht The Telegraph kirjutab, et Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Sir Alex Ferguson võib lähiajal teatada karjääri lõpetamistest.

Info lekkis pärast klubisisest golfipäeva ja klubi juhid pole tekkinud kuulujutte suutnud üheselt ümber lükata. Unitedi juhid ei tohi infot varjata, sest klubi peab järgima New Yorgi börsi nõudeid, mille järgi ei tohi tulevikku mõjutavat infot saladuses hoida. Seega on oodata ametlikku avaldust juba enne nädalavahetusel toimuvat mängu Swansega.

Ferguson on alati kinnitanud, et jätkab Unitedi peatreeneri kohal seni, kuni tervis lubab. Eelmisel reedel teatati, et 71-aastane peatreener läheb augustis puusaoperatsioonile, mis jätaks ta hooaja alguses ilmselt meeskonna juurest eemale.

Eile hommikul panustati kihlveokontoritesse suuri summasid selle peale, et Evertoni peatreener David Moyes lahkub praegusest klubist ja hakkab Unitedit juhendama. Väidetavalt tuginevad panused usaldusväärsele infole.

Suvel suure tõenäosusega Madridi Reali eesotsast lahkuv Jose Mourinho on välja toodud ühe võimaliku Fergusoni asendajana, kuid viimasel ajal on üha kindlam tema taasliitumine Chelseaga. Telegraphi andmetel on klubisiseselt mitmeid toetajaid ka Ryan Giggsi kandidatuurile.

Seni pole Manchester United Fergusoni võimaliku lahkumise kohta ühtegi ametlikku avaldust teinud. Šotlane on Unitedi eesotsas olnud alates 1986. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles