Euroopa üks ihaldatumaid mängijaid on liitumas Dortmundi Borussiaga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Eriksen.
Christian Eriksen. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia poolkaitsja Mario Götze on tulevaks hooajaks sõlminu lepingu juba Müncheni Bayerniga ning nüüd otsib Dortmund talle asendajat ning praeguseks tundub, et sobilik mees on ka leitud. Dortmundiga on tõenäoliselt liitumas Amsterdami Ajaxi taanlasest mängujuht Christian Erikseni.

21-aastast Erikseni peetakse Euroopa üheks lootustandvamaks mängujuhiks ning talle on silma peale pannud ka mitmed Inglismaa suurklubid, kuid tundub, et mehe enda esimeseks eelistuseks on samuti Dortmund, vahendab The Sun.

«Oleksin valmis Dortmundis mängima. Arvan, et sobiksin sinna meeskonda hästi. Dortmund mängib ilusat ja ründavat jalgpalli,» rääkis Eriksen. «Bundesliga ei ole kunagi olnud minu esimene valik ja paar aastat tagasi ei oleks ma seda varianti üldse kaalunud, kuid praeguseks on olukord muutunud.»

Lisaks tunnistas Eriksen, et tema võimaliku klubivahetuse teemal on peetud juba ka läbirääkimisi. «Tean, et kahe klubi vahel on olnud juba ka kontakt. Lisaks on Dortmund ja Ajax vestelnud minu agendiga. Kaalun kõiki pakkumisi ja tahan vaikselt otsusele jõuda. Tahan hooajaeelse ettevalmistuse ajaks kõik asjad selgeks saada,» lisas taanlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles