Korjus võib startida Briti vormel-3 sarjas

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Koiranen Motorsports

Kuigi GP3 sarja järgmine etapp peetakse alles 16. juunil, võib eestlane Kevin Korjus järgmisel nädalal kaasa lüüa Briti vormel-3 sarja etapil Silverstone'is.

Double R Dallara-Mercedese meeskonnal, kelle ridades tegi Korjus eelmisel hooajal kaasa Macau vormel-3 sarja etapi, on ka tänavu mõneks etapiks kolmanda piloodi koht vaba.

Järgmisena kihutab sari 25. ja 26. mail Silverstone'is ning Korjusel on šanss itaallase Antonio Giovinazzi ja indoneeslase Sean Gelaeli kõrval kolmandasse Dallara-Mercedesesse istuda. Küll aga peab eestlane olema kannatlik, kuna tiimi esimene valik on kolumblanna Tatiana Calderon.

«Eelistame Tatianat, kuna tema jaoks on kilomeetrite kogumine väga oluline, kuid ka Kevin ja mõned teised on asjast huvitatud. Tunneme Kevinit hästi ja seega oleks tema loogiline valik. Talle tuleks võistlemine kindlasti kasuks, kuna ka GP3 sarjas on tal vaja Silverstone'is võistelda,» kommenteeris tiimi pealik Anthony Hieatt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles