Chelsea uus peatreener saab mängijate ostmiseks 100 miljonit naela

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ametist lahkuv Chelsea peatreener Rafael Benitez.
Ametist lahkuv Chelsea peatreener Rafael Benitez. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi ametist lahkuv peatreener Rafael Benitez lausus, et tema asemik saab omanik Roman Abramovitšilt kulutamiseks 100 miljonit naela.

«Olen kindel, et Chelsea on järgmisel hooajal palju tugevam, sest nad kulutavad 100 miljonit ja ostavad kolm või neli uut mängijat,» rääkis Benitez Hispaania raadiojaamale Onda Cero. «Vundament on juba laotud ja tulevik on nende jaoks helge. Ma ei tea, kes on Chelsea järgmine peatreener, ja pole ka minu asi seda öelda. Aga kõik spekuleerivad teatavasti ühe ja sama nimega,» vihjas ta Jose Mourinhole.

Benitezilt küsiti ka, kas Euroopa liiga võitmine rehabiliteerib teda ka nende fännide silmis, kes temast kui Liverpooli kunagisest juhendajast lugu ei pea. Benitez leidis seepeale enesekindlalt, et võinuks oma tööga rahule jääda isegi siis, kui karikafinaalis tulnuks leppida kaotusega. «On need, kes karjuvad kõige kõvemini, aga on ka palju inimesi, kes mind toetavad. Mul on kodulehekülg ja saan selle kaudu pidevalt sõnumeid Chelsea fännidelt, kes mind tehtud töö eest tänavad,» lausus Benitez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles