Kolmandat korda meistriks tulnud Škele: arvasime, et tuleb lihtne seeria

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede õhtul selgus Eesti korvpallimeister, kui tiitlikaitsja Kalev/Cramo alistas finaalseeria neljandas kohtumises Tartu Rocki 81:69 ja tuli kolmandat korda järjest meistriks.
Reede õhtul selgus Eesti korvpallimeister, kui tiitlikaitsja Kalev/Cramo alistas finaalseeria neljandas kohtumises Tartu Rocki 81:69 ja tuli kolmandat korda järjest meistriks. Foto: Margus Ansu

Täna võõrsil Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskonda 69:81 võitnud ning sellega kolmanda järjestikuse Eesti meistritiitli teeninud lätlane Armands Škele tunnistas, et meeskond oli veidi vormist ära, aga seeria kulges siiski pigem lihtsalt.

«Olime enne seeriat veidike vormist väljas, aga andsime endast ikkagi parima. Arvasime, et ilmselt tuleb lihtne seeria, aga et tuligi 4:0 – see on tore. Meie trumbiks oli ilmselt see, et me ei anna kunagi alla. Rocki jaoks oli ilmselt ka see teine mäng õnnetu, nad kaotasid nii napilt ja võib-olla oli vaimselt raske järgmisele mängule tulla,» rääkis lätlane.

Enne hooaega meningiidi tõttu peaoperatsioonil käinud Škele lisas, et tal oli hea meel taas Kalevi ridades mängida: «Enda mängu kohta nii palju, et eks ma mängin, kuidas saan. Mul oli hea meel, et sain pärast operatsiooni mängima tulla ja treener usaldas mind. Andsin endast parima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles