Valus löök Dortmundile: Mario Götze ei saa Meistrite liiga finaalis mängida

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Götze Borussia Dortmundi särgis
Mario Götze Borussia Dortmundi särgis Foto: SCANPIX

Laupäevaseks jalgpalli Meistrite liiga finaaliks valmistuv Dortmundi Borussia sai teada kardetud uudise - poolkaitsja Mario Götze ei saa finaalmängus vigastuse tõttu kaasa teha.

20-aastane Götze vigastas reielihast poolfinaali korduskohtumises Madridi Reali vastu, püüdis küll traumast taastuda, ent lahkus mõne päeva eest Borussia treeningult jätkuvalt longates.

Götze ümber keerles enne finaali hulgaliselt spekulatsioone, kuna ta on juba sõlminud alates uuest hooajast pika lepingu Borussia finaalivastase Müncheni Bayerniga. «Finaalis mängimine oli mu eesmärk, kuid viimased nädalad on olnud rasked. Mul on ääretult kahju, et ma ei saa meeskonda selles tähtsas mängus aidata,» lausus Götze Borussia ametliku kodulehekülje vahendusel. «Samas usun täielikult oma meeskonnakaaslastesse ja sõidan koos nendega Londonisse, et neid väljaku ääres toetada.»

Lisaks Götze vigastusele teeb Borussiale muret ka põhikeskkaitsja Mats Hummelsi trauma, kuid tema on tõenäoliselt võimeline finaalis mängima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles