Eesti võrkpallikoondis leidis peasponsori

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallikoondislased Raimo Pajusalu    (vasakul) ning Jaanus Nõmmsalu.
Võrkpallikoondislased Raimo Pajusalu (vasakul) ning Jaanus Nõmmsalu. Foto: Priit Simson

Esmakordselt pärast Eesti taasiseseisvumist Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile jõudnud Eesti rahvusmeeskond leidis viimaks endale peasponsori, kelleks on maailma suurim netipokkeri korraldaja PokerStars.

Eesti Võrkpalli Liidu peasekretäri Henn Vallimäe sõnul aitab toetaja katta osaliselt 1,5 miljoni suurust eelarveauku, mis tekkis seoses Hasartmängumaksu Nõukogu poolse toetuse vähenemisega, vahendab volley.ee. «Poole miljoni võrra oleme eelarvet vähendanud ja ülejäänud puuduva summa loodame saada juunis algava fännisärkide müügikampaaniast,» lausus Vallimäe.

Aasta lõpuni kestva lepingu toetust suurendatakse juhul, kui Eesti koondis pääseb septembri alguses Türgis algava EM-i alagrupiturniiril nelja meeskonna seas (lisaks Venemaa, Holland, Soome) kolme parema sekka ning tagab koha vahegrupimängudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles