Võimas nädalavahetus: Jõeäär triumfeeris ka Tartu Rattarallil

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

32. Tartu Rattaralli võitis Cofidise profirattur Gert Jõeäär ajaga 3:07.37. Jõeääre jaoks on tegemist ülieduka nädalavahetusega – Jõeäär on nii UCI 2.1 kategooria Tour of Estonia võitja kui ka Tartu Rattaralli parim rattur.

Teisena ületas finišijoone Branislau Samoliau (Valgevene rahvusmeeskond, aeg 3:07.38), kolmanda finišeeris Mihkel Räim (Amore & Vita, 3:07.44). Parima naisena jõudis esimesena finišisse Grete Treier (Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi, 3:11.54), mis üldarvestuses andis 41. koha.

«Olen väga õnnelik ja tulemusega väga rahul! Sõidu alguses ei olnud ma kindel, et võidan. Alguses oli raske, äraminekukatseid oli palju. Lõpuks enne Otepääd õnnestus mul liidergrupp kätte saada ja siis mõtlesin ka võidumõtteid,» sõnas Jõeäär. Küsimusele, kas see oli täiuslik nädalavahetus, vastas Jõeäär: «Võib nii öelda küll, täna oli minu päev!»

Teise koha omanik Branislau Samoliau: «Lähen alati võidu peale välja, aga seekord jäin teiseks, Gert oli finišis kiireim.»

«Eile mul sprindijalga polnud, seega üritasin täna. Jalga sirgu ei lasknud. Pärast Tatra orgu oli küljetuul, Gert ründas, kaks meest said eest ära. Vaatasin, et pean end ise järgi sõitma ja sõitsin üksi kahele tempot tegevale mehele järgi. Olen tänasega väga rahul!» sõnas Mihkel Räim.

Parim naine Grete Treier tunnustas võidu eest oma meeskonda: «Tänu meeskonnale ma selle võidu sain. Ma pole veel nii heas vormis, et teistest tüdrukutest peajagu üle oleks. Võitlus oli vaimselt raske, aga meeskond tuli appi ja võitlusvaim tuli sellega tagasi. Starti läksin ebakindlalt, olen võiduga väga rahul!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles