Rytas hankis uueks hooajaks kaks uut meest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aron Bynes (viskel)
Aron Bynes (viskel) Foto: euroleague.net
Lõppenud hooajal Euroopa tugevuselt teise korvpallisarja Eurocupi võitnud ning lisaks Balti liigas ja Leedu meistrivõistlustel esikoha saavutanud Vilniuse Lietuvos Rytas on uueks hooajaks hankinud juba kaks uut mängijat.

Kõigepealt liitus klubiga 208 cm pikkune serblasest ääremängija Dejan Borovnjak ning seejärel sama pikk austraallasest keskmängija Aron Baynes, kellega sõlmiti 2-aasta pikkune leping kirjutab Euroliiga kodulehekülg.

Baynes mängis viimased neli hooaega USAs ülikooli korvpalli ning viskas viimasel aastal Washingtoni Ülikooli eest 12,5 punkti ja võttis 7,5 lauapalli.

Borovnjak kuulus viimati Serbia klubi Vojvodina Novi Sadi võistkonda, mille eest viskas Aadria liigas 12,3 punkti ja võttis 6,8 lauapalli, Serbia liigas olid vastavad näitajad 10,2 ja 5. Varem on Borovnjak esindanud ka Serbia kuulsaimat klubi Belgradi Partizani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles