Armands Škele jäeti liidriomaduste tõttu Läti koondisest välja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armands Škelele Läti koondises kohta ei jätkunud.
Armands Škelele Läti koondises kohta ei jätkunud. Foto: Toomas Huik

Peatreener Ainars Bagatskis avalikustas neljapäeval Läti korvpallikoondise esialgse nimekirja, kus kogenud mängijatest puuduvad Kristaps Valters, Kaspars Kambala ja ka viimastel hooaegadel Eestis Kalev/Cramos mänginud Armands Škele, kirjutab basket.ee.

Bagatskise sõnul on nimetatud mängijad liidritüüpi korvpallurid ning kuna ta ei suuda neile koondises 25 mänguminutit garanteerida, siis otsustas nad meeskonnast sootuks välja jätta.

Seetõttu hakkavad suvel toimuvaks EM finaalturniiriks valmistuma Janis Streinieks, Edgars Jeromanovs, Janis Blums, Zanis Peiners, Dairis Bertans, Kristaps Janicenoks, Rihards Kuksiks, Martins Laksa, Mareks Mejeris, Janis Timma, Davis Bertans, Arturs Berzins, Roland Freimanis, Kaspars Berzins, Martins Meiers, Andrej Sejakovs ja Andris Biedrins.

Läti korvpallikoondis kuulub EM finaalturniiril B-alagruppi, kus tuleb heitlema hakata Makedoonia, Bosnia ja Hertsegoviina, Montenegro, Serbia ning Leedu rahvusmeeskondadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles