Kevin Korjus tõusis Valencia etapi avasõidus kolmandana poodiumile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Koiranen Motorsports

GP3 vormelisarjas võistlev Kevin Korjus näitas Valencia ringrajal peetava etapi esimeses sõidus head kiirust ning lõpetas sõidu kolmanda kohaga.

Viiendast stardiruudust alustanud Korjus tegi hea stardi, möödus meeskonnakaaslasest Aaro Vainiost ja avaringil ka venelasest Danil Kvyatist, tõustes kolmandaks. Esikoha nimel pidasid duelli ART GP meeskonna piloodid Conor Daly ja Facu Regalia, mis võimaldas Korjusel nende tempos püsida.

18-ringilise sõidu keskpaigas libisesid aga kaks esimest eestlasel eest ära ning Korjus pidi hakkama uuesti Kvyati vastu oma positsiooni kaitsma. Sellega sai eestlane hästi hakkama ning lõpetas sõidu kindlalt kolmandal kohal. Võitis Daly, edestades meeskonnakaaslast Regaliat 1,2 sekundiga. Korjus jäi lõpujoonel Dalyst maha 3,4 sekundi jagu.

Kuna GP3 sarjas stardib avasõidu kaheksa esimest teises sõidus ümberpööratud järjestuses, läheb Korjus kell 16 algavas teises sõidus rajale kuuendast stardiruudust. Teisena stardib avasõidu seitsmendana lõpetanud Aaro Vainio, Korjuse meeskonnakaaslane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles