BC Kalev/Cramo osaleb järgmisel hooajal tugevas eurosarjas

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo meeskond.
Kalev/Cramo meeskond. Foto: Liis Treimann

Ehkki ametlikku nimekirja pole veel esitatud, ütleb Õhtuleht peaaegu 100-protsendilise kindlusega, et Eesti korvpallimeister BC Kalev/Cramo saab eeloleval hooajal osaleda Euroopa tugevuselt teises sarjas EuroCupil, mille võitja teenib Euroliiga pääsme.

«Oleme osalusmaksu summas 15 000 eurot tasunud ja täitnud enamiku ULEBi poolt esitatud tingimustest. Ma ei näe põhjust, miks me ei saaks eeloleval hooajal ses sarjas kaasa lüüa. Ootame ULEBi ametlikku kinnitust,» rääkis Kalev/Cramo president Ivar Valdmaa.

Teatavasti reformis kaht tugevamat klubisarja korraldav Euroopa korvpalliliigade liit ULEB EuroCupi, suurendades sellel osalejate arvu 32-lt 48-le. Taotluse seal mängida esitas ka Kalev ning Valdmaa sõnul saabuski pakkumine kasutada üht wild-card’idest.

EuroCupil osalemine pole odav lõbu. Veidi hiljem peab Kalev üle kandma kohtunike tasu 22 000 eurot ning tagatisraha 10 000 eurot – selle saab hiljem tagasi, maha lähevad võimalikud trahvid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles