Politsei kaitses Tallinna sadamas HJK meeskonna bussi fännide eest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HJK fännid Tallinnas.
HJK fännid Tallinnas. Foto: Liis Treimann

Meistrite liiga teise kvalifikatsiooniringi kohtumises täna Nõmme Kaljule kaotanud HJK meeskonna buss võeti MTV3 teatel Tallinna sadamas politseivalve alla, kuna kardeti fännide rünnakut.

Nii HJK meeskond kui ka poolehoidjad sõitsid Tallinnast tagasi Helsingisse päeva viimase laevaga, kuid umbes 30 fänni oli sadamas meeskonna bussi tervitamas. Ilmselt pelgasid soomlased, et kaotusest nördinud fännid võivad meeskonnale kallale tulla, sest buss seisis pool tundi sadama parklas, kuni kohale saabus Eesti politseipatrull.

Bussist tuli fännidega rääkima HJK endine mängija ja kunagine Soome koondislane Aki Riihilahti, kes tegutseb nüüd HJK reservmeeskonna peatreenerina. Kui Riihilahti oli veendunud, et poolehoidjatel ei ole kurje kavatsusi, söandas bussist väljuda ka ülejäänud meeskond, keda fänniseltskond tervitas toetava aplausiga.

Laevareisi ajal tegid pettunud fännid aga nalja HJK peatreeneri kulul, sest laev oli vaevalt sadamast väljunud, kui kõlaritest kostus soomekeelne teade: «Reisija Sixten Boström, teid oodatakse laeva infoletis...»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles