Brawn ootab nädalavahetusel Barrichello võitu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rubens Barrichello Brawn GP roolis.
Rubens Barrichello Brawn GP roolis. Foto: AFP / Scanpix
Brawn GP vormel-1 meeskond ootab sel nädalavahetusel Suurbritannias Rubens Barrichellolt võitu, kuigi brasiillane pole suutnud sel hooajal veel tiimikaaslast Jenson Buttonit edestada.

Button on sel hooajal võitnud seitsmest võistlusest kuus, kuid tiim usub, et kogemused ja oskused soosivad Buttoni koduetapil Barrichellot, vahendab Sponest.

«Barrichello on Silverstone’is alati ülimalt tugev. See tuleb ilmselt sellest, et ta veetis nooruses seal palju aega,» sõnas tiimi boss Ross Brawn.

2003. aastal õnnestus Barrichellol võita Ferrari roolis Suurbritannia GP ning eelmisel aastal lõpetas ta suures vihmasajus sõidu kolmanda kohaga, tuues Honda võistkonnale hooaja ainsa poodiumikoha.

«See rada ei nõua väga tundlikku pidurdamist, millega on tal tihti probleeme, seega ootan tema poolt väga head esitust,» lisas Brawn.

Samal meelel on ka Button, kes ootab tiimikaaslase poolt tugevat esitust.

«Rubens on kõikjal suureks konkurendiks. Nii see juba kord on,» ütles Button. «Kui ta saab minust jagu, siis saab. Kui võidan sel hooajal meistritiitli, kuid ei võidutse Silverstone’is, siis pole põhjust pettuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles