FIFA eemaldas väljaku äärest monitorid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotolt on näha, et pall liigub Egiptuse kaitsja Ahmed El Mohamady käe suunas. Egiptlaste arvates oli penalt õigustatud, ent protestiti selle vastu, et kohtunik Howard Webb ise juhtunut ei näinud ja usaldas neljandat kohtunikku, kes nägi videokordust.
Fotolt on näha, et pall liigub Egiptuse kaitsja Ahmed El Mohamady käe suunas. Egiptlaste arvates oli penalt õigustatud, ent protestiti selle vastu, et kohtunik Howard Webb ise juhtunut ei näinud ja usaldas neljandat kohtunikku, kes nägi videokordust. Foto: AP / Scanpix
Rahvusvaheline Jalgpalliliit FIFA otsustas Konföderatsiooni karikaturniiril keelustada väljaku ääres olevad monitorid.

Turniiri esimeses voorus tekitas Brasiilia ja Egiptuse vahelises mängus erimeelsusi olukord, kus väljakukohtunik Howard Webb määras brasiillaste kasuks penalti pärast seda, kui oli konsulteerinud videokordust näinud neljanda kohtunikuga, kirjutab usatoday.

Vaieldavast olukorrast antud karistuslöök tõigi Brasiiliale antud kohtumises 4:3 võidu.

«Et ei tekiks enam mingit kahtlust lasime väljaku äärest monitorid eemalda,» sõnas FIFA president Sepp Blatter. «Nüüd ei saa enam keegi väita, et mõni otsus on video põhjal tehtud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles