Karpak on Kielis avapäeva järel teine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Erakogu

Saksamaal Kielis algas laupäeval olümpiapurjetamise MK-sarja eelviimane, kuues etapp Kieler Woche olümpiaklasside regatt, kus Finn-klassi purjetaja Deniss Karpak asetseb pärast esimest võistluspäeva teisel kohal, Argo Vooremaa Laseril 9. ja naiste 470 klassis sõitvad õed Umbid 11. kohal.

Finn klassis alustas Deniss Karpak (SK Karpak Sailing Team) esimeses sõidus 2. kohaga, Harles Liiv (ESS Kalev Jahtklubi) 50. kohaga. Esimese sõidu võiduga on avapäeva järel liidripositsioonil poolakas Rafal Szukiel. Kokku võistleb Finnil 64 purjetajat.

Laser klassis on Argo Vooremaa (Rein Ottosoni Purjespordikool) avapäeva 2. ja 10. kohaga 12 punktiga kokku 9. kohal, Karl-Martin Rammo (ROPK) on 25. ja 33. kohaga kokku 58 punktiga 92. kohal, Alan Kõdar (S4G) 46. ja 47. kohaga kokku 93 punktiga 146. kohal. Juhib britt Paul Goodison kahe punktiga kahe sõiduvõidu järel. Laser klassis võistleb 153 purjetajat.

Naiste 470 klassis saavutasid õed Marjaliisa ja Elise Umb (PSS Maru) esimese päeva sõitudes 7. ja 13. koha ning asuvad 20 punktiga 11. kohal. Liidripositsiooni hoiavad taanlannad Henriette Koch ja Lene Sommer kolme punktiga. Võistlemas on 20 paatkonda.

20. juunil alanud purjetamise MK-sarja kuues etapp Kieler Woche olümpiaklasside regatt kulmineerub kolmapäeval, 24. juunil medalisõitudega, kuhu pääseb igas klassis kümme parimat, kes selgitatakse välja eelmiste päevade võistlussõitude tulemuste põhjal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles