Viikmäe lõi Rootsis värava

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Viikmäe
Kristen Viikmäe Foto: Toomas Huik.
Jalgpallur Kristen Viikmäe lõi Rootsi esiliigas oma selle hooaja esimese värava, kuid Jönköpingi Södra pidi tõelises väravatesajus tunnistama Sundsvalli GIF-i 6:4 paremust.

Külalismeeskond haaras juba kaheksa minutiga 2:0 edu, kümme minutit hiljem oli seis jälle viigis ja pooltunni täitudes läks GIF taas ette, võites poolaja 3:2, kirjutab soccernet.ee.

Väravatesadu jätkus veerand tundi enne kohtumise lõppu, kui GIF pääses 4:2 juhtima, aga 80. minutil vähendas Eesti koondise ründaja Södra kaotusseisu uuesti minimaalseks.

84. minutil õnnestus kodumeeskonnal korraks isegi viigiseisuni jõuda, aga GIF vastas sellele lõpuminuteil veel kahe väravaga ja nii särasidki lõpuvile kõlades tablool külaliste 6:4 võidunumbrid.

Liigatabelis jätkab Södra 15 vooru järel 20 punktiga kaheksandal kohal. Kolm punkti rohkem kogunud Vladimir Voskoboinikovi koduklubi Södertalje Syrianska on seitsmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles