Toomele tehti enne kohtumist kuus õmblust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Toome(valges)
Joosep Toome(valges) Foto: Artur Sadovski
Eesti korvpallikoondise keskmängijat Joosep Toomet tabas enne kontrollkohtumist Soomega kummaline vigastus.

Koos meeskonnakaaslastega korvi all sooja tehes põrkas Toome kaasmängijaga kokku ning sai peahaava, mis vajas õmblemist.«Ei näinudki, kelle küünarnukk see oli, mis mul pea lõhki lõi,» rääkis Toome juhtunust. «Tehti kiiresti kuus õmblust ning olin jälle mänguvalmis.»

Siiski sai tavaliselt algkoosseisus alustav Toome juhtunu tõttu väljakule alles teise veerandaja alguses. Kokku viskas keskmängija 15 minutiga soomlaste korvi 7 punkti ning võttis 3 lauapalli.

«Õnnetus avaldas mängule minimaalset mõju,» ei tahtnud Toome olukorda üle tähtsustada. «Pidin haava tõttu kaua pikali olema ning kaotasin ka natuke verd. Kõik see muutis natuke uimaseks.»

Kohtumisest rääkides leidis Toome, et midagi rõõmustavat mõõduvõtt Soomega ei pakkunud. «Enne tähtsaid mänge teeb tänane etteaste natuke murelikuks,» arvas Toome. «Teada oli, et nende tagamängijad viskavad kaugelt hästi, ka Möttölä on korvist eemal ohtlik. Mängisime täpselt plaani järgi, kuid kukkus lihtsalt niimoodi välja.»

Võrreldes Soome mõõduvõtuga tehakse enne kohtumist Tšehhiga põhjalik vastaste analüüs. «Kindlasti teame tšehhidest enne mängu rohkem kui täna soomlastest,» sõnas Toome.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles