Tanel Tein: kaotasime mängu neli minutit enne lõppu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Tein (valges) oli Eesti resultatiivseim.
Tanel Tein (valges) oli Eesti resultatiivseim. Foto: Toomas Huik

Eesti korvpallikoondise tagamängija Tanel Tein tunnistas pärast 64:75 kaotust EMi kõrgema divisjoni üleminekuturniiri kolmandas voorus võõrsil Ungarile, et tegelikult kaotati kohtumine lõpuminuteil.

 

«Mängu kaotasime neli minutit enne lõppu, muidu olime täiesti mängus,» sõnas Tein mängujärgses intervjuus Vikerraadiole. «Mõtlesime, et ei hakka väga punnima ega midagi üle tegema, kuna iga punkt on tähtis, aga läks vastupidi ja jäime võib-olla liialt rahulikuks. Meil oli kaitses väike peata olek ka, eksimused karistati kohe ära.»

«Minu arvates me kahjuks ikka veel otsime oma mängu,» jätkas Tein. «Tegelikult peaks praeguseks rollid juba jaotatud olema.»

Vahepeal seitsme punktiga juhtinud Eestil tuli lõpuks tunnistada Ungari 11-punktilist paremust. «Kaotuse puhul oleks siis isegi rahule jäänud, kui me oleks suutnud lõpuni kaks-kolm punkti vahet hoida,» möönis Tein. «Aga ärakukkumine oli valus, 11-punktiline kaotus tähendab, et meil läheb kodus väga raskeks. See turniir ilmselt lähebki lõpus punktide peale, siis võib saada väga määravaks, et me lõpus ära kukkusime.»

Tein viskas kohtumises Eesti parimana 17 punkti. «See pole tähtis, palju mina viskan, vaid tähtis on, et meeskond võidaks,» ei soovinud Tein oma panust ületähtsustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles