Vigastusest paranenud Pajusalu naasis platsile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu
Raimo Pajusalu Foto: Postimees.ee

Ülekoormusest tingitud parema põlve lihaserebestuse tõttu kuu aega palliplatsilt eemal viibinud Roeselare Knaci temporündaja Raimo Pajusalu aitas koduklubil Belgia võrkpallimeistrivõistlustel alistada Meneni 3:0.

Pajusalu tõi tabelis 2. kohta hoidvale Knackile 13 punkti. Karikavõistluste esimeses poolfinaalkohtumises tuli Knackil aga tunnistada Maaseiki Noliko 3:0 paremust.

Pärast MMist tingitud pausi jätkab Knack täna Euroopa Meistrite liigat, kui Viinis ollakse vastamisi hotVolleysi-

ga. Kahe võiduga Knack asub C-grupis 2. ja ühe võidu teeninud hotVolleys 6. kohal.

Jätkusid mängud ka Itaalia ja Prantsusmaa liigades. Saapamaal tõi vahetusest sekkunud Eerik Jago 6 punkti, kui tema koduklubi Padova Antonveneta lõi Taranto Prismat 3:1. Teise võidu teeninud Antonveneta asub 12. kohal.

Prantsusmaal on heas hoos Rennes’i Etudiants (libero Sten Esna), kes kaotas tabelijuhile Pariisi Volleyle küll 2:0 eduseisust, kuid teenis viiegeimilise kohtumise eest punkti ning jätkab 6. positsioonil. Kehva vormi tõttu pingile taandunud Jaanus Nõmmsalu vaatas kõrvalt, kui Nizza Volley 3:1 alistanud Avignon oma hooaja esimese võidu teenis ja eelviimasele, 13. kohale kerkis.

Naiste liigas käib kehvasti Melun Val De Seine La Rochette’i (Katre Laanes) käsi, kes kaotas Mulhouse’ile 1:3 ja langes 6. kohale. Laanes tõi

8 punkti. Kümnendana jätkav Nancy Vandoeuvre (vigastatud Marju Teras ei mänginud) jäi alla Pariis St. Francaisile 1:3.

Saksamaa karika kaheksandikfinaalis võitis SC Moerser (Kristjan Õuekallas) Eltmanni 3:0 ja läheb kaheksa parema hulgas vastamisi Düreni evivoga. Salo Piivolley sidemängija Kert Toobal tunnistati kohtumise parimaks, kui tema tööandja lõi Soomes Muuramet 3:1. Toobali arvele jäi 3 punkti ja Piivolley tõusis neljandaks.

Naiste arvestuses alistas Hämeenlinna Vanaja (Tene Talv 14) Lujattaretist 3:1, kuid Joensuu Prihat (Helen Suvanto 19) kaotas sama tulemusega Tuisku Wolleyle. Vanaja on 2. ja Prihat 7. kohal. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles