Rio Ferdinand: Manchesteri mahub vaid üks tiim

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rio Ferdinand
Rio Ferdinand Foto: Reuters / Scanpix

Inglismaa Premier League'i klubi Manchester Unitedi kaitsja Rio Ferdinand usub, et linna mahub vaid üks suur tiim ja loomulikult pole see nende rivaal City.

Manchester City kulutas suvel uute mängijatele peale üle 100 miljoni naela ning senine hooaja algus on olnud paljulubav - neljast mängust on City'l kirjas maksimumpunktid, vahendab soccernet.ee. Linnarivaali Unitedi kaitsja Rio Ferdinand aga arvab, et City pidu lõpeb varsti.

«City'l on lojaalsed toetajad, kes on ammu edu järele igatsenud. Neil pole seda olnud, aga nüüd kui raha on investeeritud, usuvad nad, et nüüd on nende aeg saabunud,» vahendab goal.com Inglismaa koondislase sõnu.

«Aga raha ei too igakord edu. Mõnikord võib nii juhtuda, nagu Chelsea näitas, aga nemad alustasid (oma projekti - toim.) neljandalt, viiendalt ja kolmandalt kohalt liigas,» jätkas Ferdinand ning lisas sõjakalt. «See linn pole kahe suure klubi jaoks piisavalt suur.»

Ferdinand plaanib ka Unitediga sel hooajal kõik tähtsad tiitlid võita ja ei taha City'le midagi jätta: «City alustab aga teistsuguselt positsioonilt ning aeg ütleb kui edukad nad on. Kui nad sel hooajal midagi võidavad, siis edu neile - loodan, et meie oleme need, kes tähtsad tiitlid kotti pistavad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles