Marius Lepp sahistas kahel korral Barcelona väravavõrku

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marius Lepp (viskel) Eesti koondise särgis.
Marius Lepp (viskel) Eesti koondise särgis. Foto: Sille Annuk
Hispaania käsipallimeistrivõistlustel mängiv Eesti meeste koondise joonemängija Marius Lepp viskas kaks väravat, kui tema koduklubi Labaro Toledo kaotas võõrsil 1500 pealtvaataja ees FC Barcelonale 22:31, kirjutab hckehra.ee.

«Esimene poolaeg oli meie kaitse päris hea, kaotasime poolaja 14:15. Teine poolaeg ei saanud me rünnakul hakkama ning nad jooksid kiirrünnakutega vahe sisse,» lausus 40 minutit platsil viibinud Lepp, kes mängib esimese eestlasena Hispaania kõrgliigas.

Toledo resultatiivseim oli Fernandez 6 tabamusega, üheks tiitlipretendendiks peetava Barcelona kasuks viskasid Iker Romero ja ungarlane Lazslo Nagy 6 väravat. Suvel maailmarekordilise 1,2 miljoni euro eest hangitud valgevenelane Siarhei Rutenka viskas Kataloonia klubi kasuks 3 väravat.

Esimeses voorus tippklubi Reyno de Navarrat üllatanud uustulnuk Toledo hoiab kuuteistkümne meeskonna hulgas pärast teist vooru kahe punktiga kümnendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles