Visnapuu: ei usu, et vastane sai jala sirgeks lasta

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Indrek Visnapuu tõdes, et meeskond tundis puudust Tanel Teinist ja Marek Doroninist
Tartu Rocki peatreener Indrek Visnapuu tõdes, et meeskond tundis puudust Tanel Teinist ja Marek Doroninist Foto: Sille Annuk

Tartu Rocki peatreeneri Indrek Visnapuu sõnul oli Balti liiga avamängus Kaunase Žalgiriselt saadud suure kaotuse peapõhjus esimeses viies minutis, kui kodusaalis mänginud tartlased jäid kaotusseisu 2:21.

«Väga raske on sellisest seisust mängu alustada,» nentis Visnapuu. «Edasise mängu kohta, ei oska ma midagi halba öelda. Ma ei usu, et vastane sai mängu jooksul jalga sirgeks lasta.»

Visnapuu tunnistas, et ei tahaks kaotusmängu nimetada heaks kogemuseks, ent Žalgiris näitas hoopis teistsugust taset, kui Rockil õnnestus seni hooajaeelsetes kohtumistes kohata.

«Me võime küll rääkida, et tegutseme agressiivselt, kuid täna oli meil vastas hoopis teine tase,» lausus ta ning lisas, et kui Rock suudab ise veidike nõrgemate vastaseid samamoodi pressida, ollakse õigel teel.   

Žalgirise juhendaja Gintaras Krapikase arvates sattus Rock lihtsalt ebamugavasse olukorda – liiga avamäng tuli pidada sissetöötanud meeskonnaga, kel seljataga hulk tugevaid kontrollmänge.

«Kindlasti avaldas suurt mõju ka Tanel Teini ja Marek Doronini puudumine, sellistele mängijatele on raske asendust leida,» sõnas Krapikas.  

Kuigi Rock jõudis pärast kahvatut algust korduvalt vähem kui kümne punkti kaugusele, lasti viimasel veerandajal vahe taas suureks ning kaotati 68:95.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles