Nõmmsalu: Prantsusmaa kohtunike tase jätab soovida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Nõmmsalu
Jaanus Nõmmsalu Foto: www.volley.ee

Prantsusmaa meistrivõistlusi kolme kaotusega alustanud ja kahe punktiga tabelis eelviimast, 15. kohta hoidva Beuvais Oise võrkpalliklubi nurgaründaja Jaanus Nõmmsalu sõnul on kahes 2:3 lõppenud mängus kohtunikud tema koduklubi kiusanud, vahendab volley.ee.

«Teises voorus Tours'i VB  vastu lõi sidemängija viienda geimi lõpus võrgu kohal asuva palli maha, kuid kohtuniku hinnangul oli pall vastaste poolel ja andis punkti neile,» meenutas Nõmmsalu. «Kui see otsus oli vaieldav, siis viimases kohtumises Tourcoing' Saemsiga lõi üks meie mängija viiendas geimis seisul 9:9 palli blokist auti, kuid kohtunik oli saali ainus inimene, kes seda ei näinud. Isegi vastased naersid pärast lõpuvilet kummalise otsuse üle.»

Nõmmsalu ütles, et kohtunikud pole liiga teinud mitte ainult tema tööandjale. «Olen suhelnud ka teiste meeskondade mängijatega, kes samuti kohtunikke kiruvad. Meil võiks kahe punkti asemel olla neli,» lausus Nõmmsalu.

Avakohtumises sootuks pingile jäänud Eesti koondislase mänguaeg on järjest kasvanud. Nõmmsalu vahetusmehe roll oli aimatav. «Mullusest koosseisust on alles vaid kaks pallurit. Jõudsin seoses EMiga kõige hiljem pärale ning selleks hetkeks oli põhikoosseis juba välja kujunenud. Ka treeningutel pole ma põhisidemängijaga väga palju koostööd harjutada saanud. Mängus on mulle antud pigem hädatõsteid. Saan aru, et treeneril on oma nägemus ja pean praegu teiste jaoks tööd rabama,» rääkis Nõmmsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles