Kolm eestlast alustavad võitlust pokkeri suurturniiri võidu nimel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pokker
Pokker Foto: AP / Scanpix

Täna Tallinnas lõppeva PokerStars Baltic Festivali põhiturniiri võidu ja ligi 1,2 miljoni kroonise peaauhinna nimel lähevad 17 mängija konkurentsis võistlustulle ka kolm eestlast.

Viimasele võistluspäevale on lisaks kolmele eestlasele jõudnud ka kolm mängijat Inglismaalt, kolm Soomest, kaks Taanist ja Norrast ning üks nii Leedust, Rootsist, Islandilt kui Hollandist.

Eestlaste suurim lootus võistlusel on Imre Leibold, keda peetakse läbi aegade üheks paremaks Eesti pokkerimängijaks. Lisaks Leiboldile püsivad eestlastest konkurentsis veel Peeter Grünthal ja Priit Plakk.

Sel kolmapäeval alanud regiooni kõigi aegade suurima pokkeriturniiri auhinnafond kujunes ligi 4,5 miljoni krooniseks ning selle nimel startis võistlusel 307 mängijat lausa 24 eri riigist. Teiste seas saabus sel nädalal Tallinnasse võistlejaid ka Austraaliast, Ameerika Ühendriikidest, Kanadast, Islandilt, Kreekast, Rumeeniast, Iisraelist ja isegi Mehhikost. Suurimate esindustega olid võistlusel Soome ja Skandinaavia ning Balti riigid, ent ka Venemaa, Inglismaa, Saksamaa ja Holland.

Võistlustest võttis osa ka pokkeri maailmameister Peter Eastgate ning sellised pokkeritipud nagu Tony G, Katja Thater, William Thorson, Johnny Lodden, Juha Helppi ja JC Alvarado.

Võistlusel istusid pokkerilaudade taha aga ka Rootsi jäähokitäht Mats Sundin, Taani tenniseproff Kenneth Carlsen, kohalikest kuulsustest Martin Müürsepp ja Mart Mardisalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles