Kanguri uus koduklubi tahab veel üht mängijat värvata

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giuseppe Poeta Itaalia koondise eest EMil mängimas.
Giuseppe Poeta Itaalia koondise eest EMil mängimas. Foto: AFP / Scanpix

Eesti korvpallikoondislase Kristjan Kanguri uus koduklubi Milano Olimpia võib enda ridadesse saada veel ühe mängumehe - Giuseppe Poeta.

Ühe Itaalia ajalehe väitel on Olimpia väga huvitatud 1.90 meetri pikkuse mängujuhi palkamisest ning kuna mehel on oma endises koduklubis Bolognas probleeme lepingu uuendamisega, võib üleminek teoks saada. Kuna kuulduste kohaselt pole Bologna klubi presidendil Renato Villaltal plaanis Poetaga sõlmitud lepingu tingimusi täita, on itaallane valmis oma palganumbrit vähendama, et ühineda Milano meeskonnaga. Ühe võimaliku variandina nähakse David Chiotti vahetamist Bolognasse, ent meeskonnad on seda võimalust alles arutamas.

Eelmisel hooajal sai Poeta Itaalia liigas mänguaega keskmiselt 26 minutit ja viskas selle ajaga 11,5 punkti, võttis 2,6 lauapalli ja jagas kolm korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles