Piiroja: võimalikest variantidest pole mõtet veel rääkida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja (keskel) tabamust tähistamas.
Raio Piiroja (keskel) tabamust tähistamas. Foto: Raigo Pajula

Kuigi Eesti jalgpallikoondislane Raio Piiroja lootis, et tänane kohtumine Fredrikstadi juhtidega annab talle lõpuks soodsa lahenduse, siis paraku nii siiski ei läinud. «Suurt midagi rääkida veel polegi,» sõnas ta Postimehele.

Norra esiliigasse langenud Fredrikstad ei taha eestlase hinda alla lasta, ning kui klubi seda ei tee, kavatseb Piiroja lepingu välja osta.

Täna istus Piiroja koos mänedžer Tarmo Lehiste ja klubi juhtidega maha ja arutas edasisi võimalusi. Kuna klubi juhid võtsid reedeni mõtlemisaja, siis selgub Piiroja tulevik alles kahe päeva pärast.

«Meil oli korralik koosolek, mis kulges sõbralikus õhkkonnas. Tarmo tegi neile selgeks, mis on meie seisukohad ja meie kuulasime nende omi. Klubi võttis reedeni mõtlemisaja,» avaldas Piiroja.

«Loodan, et klubi ütleb lõpuks mu hinna ja saan hakata vaatama, kus edasi mängida.»

Võimalikest variantidest ei tahtnud Piiroja veel rääkida. «Kõik oleneb siiski hinnast - praegu pole mõtet sellest rääkida,» nentis koondislane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles