Kas Räikköneni tabab Häkkineni saatus?

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika Häkkinen
Mika Häkkinen Foto: AP / Scanpix

Pärast Kimi Räikköneni ja McLareni läbirääkimiste liivajooksmist pelgavad Soome vormelisõbrad, et Räikkönen jagab Mika Häkkise saatust, kirjutab Ilta-Sanomat.


Räikköneni eelkäija McLarenis, hõbenoolega kaks korda maailmameistriks kihutanud Häkkinen teatas 2001. aastal, et peab aastase puhkepausi.

«Sõiduhimu pole kadunud. Vaatame, mis tunne mul järgmisel aastal on,» rääkis Häkkinen toona Ilta-Sanomatele. «Naasmine vormel-1 sarja on tõenäoline. Kui tekib tunne, et tahan sõita.»

Hiljem sai siiski selgeks, et seda tunnet ei tulnud enam kunagi, Häkkinen ei naasnud autospordi kuninglikku sarja. Nüüd kardavad paljud, et ka Räikköse puhkus venib igaveseks.

Samas on Räikköneni mänedžer David Robertson kinnitanud, et soomlane tahab juba 2011. aastal vormelisse istuda. «Ta tahab 2011. aastal taas vormeliroolis võistelda. Samas on ta juba nii palju raha teeninud, et ei taha pelgalt raha pärast keskpärasesse meeskonda minna,» rääkis Robertson BBCle. «Aga tingimused on samad - ta läheb vaid meeskonda, kus ta saab maailmameistri tiitli eest võidelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles