Murray alustas aastalõputurniiri võiduga Del Potro üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray
Andy Murray Foto: SCANPIX

Meeste tennise aastalõputurniiril Londonis läksid esimeses üksikmängus omavahel vastamisi tänavuste USA lahtiste meistrivõistluste võitja Juan Martin Del Potro ja kodupubliku ees mängiv Andy Murray.

Maailma edetabelis neljandal positsioonil paiknev Murray sai edetabeli viiendast numbrist Del Potrost jagu 6:3, 3:6, 6:2. Kusjuures, esimeses setis juhtis Murray koguni 5:0.

Võidu vormistamiseks kulus Murray’l kaks tundi ja kümme minutit. Britt Murray tegi matši käigus kaks topeltviga ja servis kaheksa ässa, argentiinlane Del Potro aga tegi viis topeltviga ja servis neli ässa.

Samasse alagruppi kuuluvad veel maailma esireket Roger Federer ning edetabeli kaheksas reket Fernando Verdasco, kes mängivad omavahel täna õhtupoolikul.

Teises alagrupis on Rafael Nadal (ATP 2.), tiitlikaitsja Novak Djokovic (ATP 3.), Nikolai Davõdenko (ATP 7.) ja Robin Söderling (ATP 9.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles