ManU kaitsja Neville: Liverpool vääris väljalangemist

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gary Neville (punases)
Gary Neville (punases) Foto: AFP / Scanpix
Manchester Unitedi kaitsja Gary Neville ei tunne FC Liverpoolile jalgpalli Meistrite liiga alagrupiturniirilt väljalangemise eest kaasa.

Liverpool alistas teisipäeva õhtul küll ungarlaste Debreceni VSC, kuid kuna itaallaste Fiorentina sai samal ajal jagu prantslaste Lyoni Olympique'ist, peab 'Pool leppima alagrupis kolmanda kohaga, kirjutab soccernet.ee.

ManU jäi kolmapäeval kodusel Old Traffordil üllatuslikult alla türklaste Besiktasele ning 'Pool võib oma grupis lõpuks teenida isegi sama palju punkte kui nemad, aga Neville ei tunne sellegipoolest liigarivaalidele kaasa.

«Meeskond saab, mida ta väärib, eks ole?» ütles Neville. «Me oleme, kus me oleme, sest me väärime seda kohta, ning sama lugu on Liverpooliga. Mõne aasta eest langesime me ka ise välja. Nad pole Meistrite liigas lihtsalt piisavalt hästi esinenud, et tulemusi saavutada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles