Tippsporti naasev Henin: peamine eesmärk on Wimbledonis võita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justine Henin
Justine Henin Foto: AP / Scanpix

Järgmisel aastal sporti naasev endine naiste tennise maailma esireket Justine Henin avaldas, et tema peamine eesmärk on Wimbledonis võita.

 

27-aastane Henin otsustas 2008. aasta maikuus ootamatult karjääri lõpetada, ent tänavu sügisel teatas ta, et naaseb jaanuaris taas tenniseväljakutele, vahendab BBC.

«See on üks teine Justine Henin, kes püüab oma unistust täide viia ja lõpuks Wimbledonis võidutseda,» selgitas karjääri jooksul seitse suure slämmi turniiri võitnud Henin. «Ma ei oska öelda, kas see on võimalik, aga igatahes on see minu jaoks suur väljakutse.»

Henin on Wimbledonis finaali jõudnud kahel korral – 2001. aastal tuli tal tunnistada Venus Williamsi ning 2006. aastal Amelie Mauresmo paremust.

Belgias peetud näidismatšis alistas Henin maailma edetabeli 12. numbri Flavia Pennetta, enne Austraalia lahtiseid meistrivõistluseid mängib ta veel Brisbane’is.

«Ausalt öeldes ei ole mul Austraalias saavutatavate tulemuste osas suuri ootusi,» tunnistas Henin. «Aga mul on hea meel, et saan jälle sinna sõita, armastan Austraaliat, lisaks saan jälle turniiril mängida.»

«Ma pole kordagi kahetsenud oma otsust karjäär lõpetada, aga nüüd olen väga põnevil, et saan alustada oma teist karjääri,» lisas Henin. «Ilmselt ei sarnane see kuidagi esimesega, vähemalt minu arvates.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles