Liverpooli peatreener süüdistab ebaõnnes klubi võlgu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Benitez
Rafael Benitez Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi hispaanlasest peatreener Rafael Benitez tunnistas ajalehele The Guardian, et klubi võlad on olnud üks põhjuseid, miks sel hooajal pole suudetud tiitliheitlusesse sekkuda, vahendab Soccernet.ee.

«Selle hooaja üks prioriteete oli võlga vähendada ja klubi on selle suunas palju tööd teinud ning usun, et meie positsioon saab olema palju parem. Tegime sel aastal võla vähendamisel head tööd,» tunnistas Benitez meeskonna rasket rahalist seisu.

«See oli üks tähtsatest asjadest, millega meil tegeleda tuli. Suutsime neid lahendada koos platsil olevate probleemidega,» lisas ta. «Kui sõlmisin viiaastase lepingu klubiga, siis teadsime, et meil tuleb koos kõvasti töötada ja ma püüan endast klubi jaoks parima anda.»

Hispaanlase sõnul oli vajalik veidi meeskonna kvaliteeti alandada selleks, et tulevik helgem oleks: «Mõnikord tuleb seda teha ning väljakul samal ajal hästi mängida, aga mõnikord tuleb sul lihtsalt natuke oodata. Tuleb mõelda laiemalt ja vaadata klubi tulevikku ning see tähendab, et tuleb endast parim anda mõlemal poolel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles