Leedu keskmängija: me ei andnud endale võitmiseks võimalust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robertas Javtokas.
Robertas Javtokas. Foto: SCANPIX

Eile lõppenud korvpalli EMi finaalis Prantsusmaale kaotanud Leedu koondise keskmängija Robertas Javtokas tunnistas, et vastased olid seekord paremad.

Poolfinaalis Horvaatia alistanud leedulased jäid eile kindlalt 66:80 alla Prantsusmaale, kelle jaoks oli tegemist esimese EMi tiitliga.

«Meil oli võimalus võita, aga nad olid meist paremad ja me ei teinud mitte midagi, et anda endale võimalust võita. Ma ei tea, mida rohkemat on öelda,» rääkis pärast eilset auhinnatseremooniat koondise tsenter Javtokas. «Me lasime neil mängu enda omaks teha ja kaotasime,» lisas leedulane.

Hõbemedalid teeninud Leedu koondise peatreener Jonas Kazlauskas tunnistas samuti, et meeskond jäi veidike hätta. «Me ei teinud Tony Parkeri kaitsmisel halba tööd, aga unustasime kõik teised ära,» rääkis Kazlauskas.

Turniiri kõige väärtuslikuma mängija auhinna saanud Parker viskas eilses kohtumises 12 punkti, Prantsusmaa resultatiivseimaks oli 17 punktiga panustanud Nicolas Batum. Leedu suurimaks korvikütiks oli 20 punktiga Linas Kleiza. Pronksmedalid läksid Hispaaniasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles