Manchester Unitedi treenerivalik ajas Mourinho nutma

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho (vasakul) ja Sir Alex Ferguson
Jose Mourinho (vasakul) ja Sir Alex Ferguson Foto: SCANPIX

Sel nädalal Hispaanias avaldatud raamatus «Preparense Para Perder» ehk «Valmistu kaotuseks» on kirjutatud, et Jose Mourinho olevat nutnud, kui kuulis, et Manchester United eelistas tema asemel David Moyesi palgata.

Raamatu autoriks on El Paisi ajakirjanik Diego Torres, kes on suhtunud väga kriitiliselt nii endisesse Reali treenerisse Mourinhosse, Reali presidenti Florentino Perezisse kui ka Portugalist pärit agenti Jorge Mendesisse, kirjutab Soccernet.ee.

Torres väitis raamatus, et praeguseks Chelsea treeneriks saanud Mourinho soovis väga Manchester Unitedisse minna ja seal Sir Alex Fergusoni mantlipärijaks saada, aga kui United endale uut treenerit valis, eelistati šotlast David Moyesi.

Mourinho olevat selle uudise kuulmise järel väga pettunud olnud ja nutuseid telefonikõneseid teinud.

Mitu agenti eesotsas Mendesiga olevat kõvasti tööd rabanud, et United justnimelt Mourinho palkab, kuid Inglismaa meister polnud Mourinho stiilis veendunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles